08.08.2024.

20:45

Foto: EPA Images

Sport

Francuski reprezentativac veruje u "orlove"! Lesor: Srbi, vidimo se u finalu!

"Trikolori" su posle velike borbe pobedili Nemačku sa 73:69 u polufinalu i tako izborili priliku da se bore za zlato i to pred svojim navijačima. Francuzi će se tako drugi put uzastopno igrati za najsjajnije odličje na Igrama, pošto su takođe i u Tokiju 2021. godine stigli do finala. 

Centar Francuza i bivši igrač Partizana Matijas Lesor posle uspeha sa svojom reprezntacijom pričao je za srpske medije i tom prilikom otkrio za koga će večeras navijati u meču Srbije i Amerike. 

- Gledaću narednu utakmicu, i naravno da ću navijati za Srbiju. Voleo bih da igram sa Srbijom u finalu, sa "brate" u subotu. Vidimo se. Nadam se da ću igrati protiv srpske braće u finalu - poručio je Lesor. 

Informer

 

Košarkaš Panatinaikosa je upitan da li je atmosfera večeras u "Bersiju" bila slična onoj pred kojom je igrao dok je nosio dres crno-belih. 

"Drugačije je to... Navijači su bili neverovatni, došli su da nas podrže, borili smo se za njih i naše porodice. Čekao sam četiri godine da ovako predstavljam Francusku - rekao je Lesor.