09.08.2024.

15:06

Foto: EPAImages

Sport

Durent hvalio Srbe, pa se svađao s navijačima

"Drim tim" je u četvrtak veče pobedio "orlove" sa 95:91 u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, a meč je bio neizvestan do poslednjeg trenutka, uz nekoliko ozbiljnih sudijskih grešaka. Izabranici Svetislava Pešića vodili su skoro 36 minuta, imali čak i prednost od 17 poena, ali su na kraju poklekli.

Informer

As Finiksa najpre je pohvalio naše momke za prikazanu partiju, a pogotovo je izdvojio trojicu pojedinaca.
- Učestvovao sam u jednoj od najboljih utakmica ikada. Neko je morao da istupi, a to je bio Stef Kari. Njegova partija je bila najbolja na turniru do sada. Jokić je bio neverovatan, on radi stvari koje niko drugi ne može, Bogi je takođe bio odličan. Zaboravio sam mu ime, ali igrač sa brojem 13 (Dobrić) je odigrao neverovatno. Ceo tim je igrao sjajno, visok nivo sve u svemu. Kada dođete na Olimpijske igre vidite ponos kojim predstavljate svoju zemlju. Vidite ponos koji Srbi osećaju prema svojoj zemlji, navijače kako pevaju himnu. Mi volimo da igramo za Ameriku, posebno kada se mnogo sra*a dešava u našoj zemlji - rekao je Durent.

Informer

Međutim, fenomenalnog šutera je prilično iznerviralo to što su navijači Denvera navijali za Srbiju, a sve zbog najveće zvezde Nagetsa, rođenog Somborca.
- Poruka za navijače Nagetsa - nikoga je*eno ne zanima šta vi jadnici mislite ko je najbolji igrač u ligi. Svi veliki igrači poštuju Jokića, ali ga ne obožavamo i ne slavimo kao Boga kao vi, iako smo svesni koliko je fantastičan. Provociramo vas jadnike koji ste navijali protiv nas - poručio je Durent.