Autor: Informer.rs

09.08.2024.

19:03

Foto: Starsportphoto

Sport

Nulo od čoveka! Srpski reprezentativac zapalio mreže i zapušio usta Kevinu Durentu!

Naime, posle ovog duela, koji je pratio čitav svet, brojne poznate ličnosti, navijači Srbije i Denvera, kao i oni koji su videli šta se sve dešavalo u Parizu, stali su otvoreno na stranu "orlova". To se nije dopalo košarkašima SAD-a, a posebno Kevinu Durentu koji je ušao u raspravu sa navijačima na društvenim mrežama.

Međutim, srebrni reprezentativac iz Manile Dušan Ristić mu je brzo odgovorio.

Durent je poslao poruku navijačima Nagetsa.

- Pišem ovo svim navijačima Denvera, nikoga nije briga šta vi bezveznjakovići mislite o tome ko je najbolji igrač u ligi. Igrači imaju veliko poštovanje prema Jokiću, ali ga ne dižu u nebesa i gledaju kao u božanstvo. Većina vas se divi njegovoj briljantnoj igri. Ali, trolovati vas bezveznjakoviće koji navijate protiv svoje zemlje je deo ove igre. Prihvatite to - napisao je Durent.

Potom je Durent nastavio svoj klinč sa drugim navijačima.

- Razgovarajmo o kulturi fanova koja se nedavno stvorila. Mnogo je velikih ega koji veruju da su oni razlog za napredak sporta. Puno idolopoklonstva, mnogo mržnje i podele zasnovane na pobedama i porazima, mnogo nepoštovanja prema radu koji ovi neverovatni sportisti ulažu, uglavnom od strane ljudi koji ne znaju šta je potrebno da bi bili dobri u bilo čemu osim u pričanju… Uradite nešto i skloni se s puta.

Među onima koji su mu odgovorili bio je reprezentativac Srbije sa prošlog Svetskog prvenstva u košarci i košarkaš koji je konkurisao za tim Svetislava Pešića za Olimpijske igre Dušan Ristić.

On je samo kratko napisao:

- Zero class - što prevedeno znači "nula od čoveka".

Podsećamo, Srbija u subotu od 11 časova igra protiv Nemačke meč za bronzu.