09.08.2024.

22:04

Foto: printscreen

Sport

Aleksandra Perišić u suzama: Žao mi je što nije zlatna, ali zasijaćemo u Los Anđelesu!

Reprezentativka Srbije u tekvondou Aleksandra Perišić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 67 kilograma pošto je u finalu Olimpijskih igara poražena od Mađarice Vivijane Marton rezultatom 0:2 (1:7, 2:4). Nakon meča, Aleksandra nije uspela da savlada svoje emocije već je pred kamerama "RTS-a" zaplakala. 

- Drago mi je što sam uspela da osvojim još jednu medalju za Srbiju, ali mi je žao što nije zlatna i što sam razočarala svog trenera. Nadam se da ćemo u Los Anđelesu zasijati punim sjajem. Hvala svima koje su nas podržavali - rekla je Aleksandra Perišić nakon finala. 

Na konstataciju da je postala olimpijska vicešampionka, Aleksandra Perišić se nasmejala, ali dodala da nakon poraza u finalu ne može da bude presećna budući da je cilj bilo zlato. 

Informer

 

- Velika je stvar, treba da se ponosim na celu priču. Uspele smo da dođemo do srebra, prošle smo kroz mnogo toga. Žao mi je što nije zlato, ne mogu da budem srećna jer znam šta sam ciljala. Ne znam da li sam poklonila zlato, to će mi trener reći kasnije - podvukla je srpka borkinja.