10.08.2024.

21:18

Foto: Reuters

Sport

Jokića nikad ovakvog nismo videli! Ameri u šoku! Ma, ceo svet u šoku!

Tamo imaju priliku da gledaju Džokera kako ruši brojne lične i klupske rekorde, dominira NBA ligom, čak je prošle godine na svojim leđima nosio Denver Nagetse do prve titule u istoriji, ali nikad ga niko nije video da se tako raduje jednom uspehu kao bronzi u Parizu.


Snimak iz autobusa, kojim su se naši "orlovi" vraćali iz dvorane "Bersi" u hotel, a u kojem su napravili pravi šou, obilazi planetu. Igrači grme u čast selektora Pešića, svi pevaju, pa i tradicionalno smireni Jokić. Osvajanje NBA prstena je "proslavio" rečima da jedva čeka da ide kući da odspava, a na pomen šampionske parade kroz Denver, odgovorio je da žuri u Sombor na trke konja.


Zato i ne čudi što je gotovo svima koji su videli snimak raspevanih "orlova" iz Pariza posebno zapao za oko nikad veseliji Jokić.

Kanadski novinar Arijel Helvani konstatovao je da je očigledno da Nikoli više znači bronza sa OI, nego osvajanje Lari Obrajen trofeja, koji se dodeljuje osvajaču NBA lige.

Američki novinar Tomer Azarli, koji živi u Los Anđelesu i piše za specijalizovani košarkaški portal "Klač points", napisao je da nikad u životu nije video da Jokić ispoljava toliko emocija kao tokom utakmice sa Nemcima. 

Inače, nije ostalo neprimećeno da je Jokić posle završene utakmice za treće mesto prišao doslovce svakom igraču i svakom članu stručnog štaba reprezentacije Nemačke kako bi se rukovao i čestitao im na borbi!