12.08.2024.

09:19

Foto: Reuters

Sport

STIŽU NOLE, JOKIĆ, BOGDANOVIĆ... Srbija večeras pozdravlja šampione! DOĐITE NA ŽURKU!

Svečana ceremonija počeće u 20 časova, a pre toga će predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić od 19 časova ugostiti delegaciju Olimpijskog komiteta i osvajače medalja.


Stigla je i zvanična potvrda da će se pred navijačima pojaviti i najbolji sportista planete Novak Đoković, koji je prethodnih dana boravio na odmoru sa porodicom, pa se spekulisalo da li će uopšte stići u Beograd. Nole, međutim, nije hteo ni za živu glavu da propusti priliku da se ponovo nađe na čuvenom balkonu. Prošle godine je bio tamo sa košarkašima, kad su oni slavili srebro iz Manile a Đoković 24. grend slem titulu osvojenu na Ju-Es openu. Ovog puta će im društvo praviti i zlatni vaterpolisti, te strelci Zorana Arunović i Damir Mikec i srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić.


Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić predvodiće košarkaše zajedno sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, baš kao što je to radio na terenu u Lilu i Parizu na Olimpijskim igrama. On se juče po povratku reprezentacije u Srbiju odmah uputio u rodni Sombor, čak je stigao da prisustvuje kasačkom vikendu na hipodromu, ali danas će biti na mestu gde se očekuje nezapamćena fešta!

Dođite da pozdravimo šampione kako dolikuje!