07.09.2016.

17:28

Foto:

Sport

CRNO-BELI KREĆU IZ BARSELONE! Partizan se pojačao pred LŠ!

Osim utakmice u Barseloni, Partizan će do kraja godine u najjačem evropskom takmičenju u grupi B odigrati još dva meča i to protiv ekipa koje dolaze iz kvalifikacija. Crno-beli će 10. decembra igrati na Banjici protiv kvalifikanta C, a 21. decembra na gostujućem terenu protiv kvalifikanta A.

Prve dve evropske utakmice u 2017. godini Partizan će igrati na Banjici. Šampion Srbije će 18. januara ugostiti prvaka Evrope Jug, dok će 8. februara biti domaćin Pro Reku, koji sa klupe predvodi bivši trener crno-belih Vladimir Vujasinović. Partizan će 10 dana kasnije igrati u Italiji protiv Pro Reka, a 1. marta u Dubrovniku protiv Juga.

U osmom kolu, 22. marta Partizan će biti domaćin kvalifikantu A, a 5. aprila igraće na gostujućem terenu protiv kvalifikanta C. U poslednjem kolu crno-beli će 26. aprila igrati u Beogradu protiv Barselonete.

Partizan je objavio da su novi članovi tima doskorašnji dvojac kragujevačkog Radničkog - golman Lazar Dobožanov i centar Nebojša Toholj, dok su sa pozajmice u Crvenoj zvezdi vraćeni Mihajlo Repanović, Filip Janković i Aleksandar Andrejević.

Tagovi: