05.10.2016.

16:27

Foto:

Sport

CRNO-BELI VATERPOLISTI KREĆU PO DUPLU KRUNU! Jakšić: Na pobedu u svakoj utakmici!

Crno-beli novu sezonu počinju u petak utakmicom protiv Mornara u regionalnoj ligi.

- Timu sam se, kao i juniorski reprezentativci priključio pre dve nedelje i zaista sam prezadovoljan i atmosferom i igrom koju smo u prvim proverama prikazali. Pre nedelju dana sparingovali smo sa ruskim prvakom Spartakom, daleko iskusnijom ekipom i sa njima smo se ravnopravno nosili kao da su naši vršnjaci. Uvek ćemo ići na pobedu, bez obzira da li nam je rival Mornar ili Pro Reko - rekao je Jakšić. 

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar rekao je da će crno-beli i ove sezone imati tim koji može ravnopravno da igra sa svim protivnicima. 

Glavni cilj nam je da osvojimo 'duplu krunu', da odbranimo trofeje u prvenstvu i Kupu Srbije. Utakmice u regionalnoj ligi, pre svega teška gostovanja, biće izuzetno bitna da naši prvotimci steknu iskustva. Što se Lige šampiona tiče, ambicija i želja svih nas je da osvojimo pobednički trofej, ali jasno je da to u ovom trenutku nije realno ostvarivo. Po kvalitetu na papiru u sada ne možemo da budemo kompetitivni sa najboljim ekipama Evrope - istakao je Šoštar.

Tagovi: