09.11.2016.

20:09

Foto:

Sport

UČITELJ PROTIV UČENIKA! Gajić protiv Grbića za predsednika, Miljković potpredsednik

Kako se navodi u saopštenju OS, pismo sa predlogom da selektor zlatnog tima iz Sidneja bude novi predsednik potpisao je predsednik OOS Valjeva Zoran Obrenović. 

Ovo je druga kandidatura za predsednika, nakon što je juče iz Zaječara stigao predlog da naslednik Nenada Golijanina bude legendarni reprezentativac Vladimirg Grbić.

- Na nagovog mnogobrojnih odbojkaških ljudi, koji su izrazili poverenje u mene, prihvatio sam da se kandidujem za mesto predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Posebna mi je čast što me je dva puta lično zvao gospodin Aleksandar Boričić u povodu predstojećih izbora, što sam shvatio kao podršku i njegovu brigu za srpsku odbojku - rekao je Zoran Gajić za sajt  odbojka-volleyball.com. .

Ime našeg najtrofejnijeg stručnjaka se od starta pominjalo, ali do danas on se nije oglašavao po tom pitanju, a kako je sam govorio, niko ga nije zvao, pa nije imalo ni razloga.

-  Mnogo je bilo onih koji su me tada zvali, ali je sve bilo sporadično i ništa konkretno, pa nisam tome mnogo pridavao važnosti. Ali kada sam video sada da je to postalo masovno i da me podržava puno ljudi, prihvatio sam. Pravim plan i program koji ću u narednom periodu prezentovati. Smatram ovo velikom odgovornošću, jer je Aleksandar Boričić napravio Savez koji je izuzetan i priznat u celom svetu, a to treba nastaviti u budućnosti. Siguran sam da mogu nato nešto da uradim.

Zoran Gajić je otkrio i jednu ekskluzivnu stvar:

- Plan je da prvi npotpredesdnik bude Ivan Miljković, sa kojim sam razgovarao i on je prihvatio takvu ideju - kazao je Gajić.

Izborna Skupština OS održaće se 27. novembra, a regionalni savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OS najkasnije do 23. novembra u ponoć. 

Tagovi: