04.02.2017.

12:02

Foto:

Sport

SUDAR DVE LEPOTICE! Klišina: Dobro je što mi je Ivana protivnica!

Karijere Španovićeve i Klišine su isprepletane od juniorskih dana, i još od tada njih dve biju bitke na različitim frontovima.

- Poznajemo se od 2007. godine i prilično često smo se takmičile jedna protiv druge. Mnogo je korisnije imati jakog konkurenta protiv sebe, to donosi velike rezultate. Pred obema je vreme koje će pokazati da je tačno ovo što sam rekla - rekla je Klišina u intervjuu za Sportski žurnal.

Ruskinja će ove godine u dva navrata biti gost srpske prestonice, najpre na mitingu 18. februara, a potom i na Evropskom dvoranskom prvenstvu od 3. do 5. marta.

- Nameravam da učestvujem na što više takmičenja. Tokom 2016. sam izgubila rutinu koja se stiče na takmičenima i veoma je važna za sportistu. Srećna sam što ću ove godine dva puta posetiti Beograd - istakal je Darija.

Ona je prokomentarisala i kaznu koju je WADA izrekla ruskim takmičarima, i zbog koje je i ona umalo bila suspendovana sa Igara u Riju.

- Iskreno, volela bih da se posvetim onome što ja radim, a to je fer, čisto i transparentno. To je dokazano odlukom CAS u Riju, izrečene poslednjeg dana uoči mog starta na Olimpijskim igrama - zaključila je Klišina.

Tagovi: