03.10.2017.

09:54

Foto:

Sport

STEFANA IMALA TREMU NA BALKONU: Sreća što me ništa nisu pitali!

 

- Verovale smo u uspeh, jer smo olimpijske vicešampionke, imale smo obavezu da na svakom meču budemo na visokom nivou, to se podrazumeva i traži od nas. Nije bilo pritiska, samo smo nastavile onako kako smo radile i desila se zlatna medalja. Nismo očekivale baš da ćemo izgubiti samo dva seta - rekla je Veljkovićeva Tanjugu.

Srpska blokerka, koja je izabrana u idealni tim šampionata u Azerbejdžanu i Gruziji, smatra da nije bilo tako lako kao što rezultati govore.

- Bilo je teško na terenu. Kao što je izgledalo da smo dominantne bile na celom prvenstvu jer smo izgubile samo dva seta, isto toliko je bilo i teško. Svaku utakmicu i poen morali smo da zaradimo - podvukla je Stefana.

Na pitanje kako se osećala na balkonu Skupštine Grada prilikom proslave sa više hiljada građana, njen odgovor najbolje govori.

- Juuu (oduševljena prim. aut)... Bilo mi je super gore na balkonu, niko me ništa nije pitao, da sam morala da progovorim ne znam kako bi izgledalo - uz osmeh je poručila odbojkašica poljskog Hemika.

Ona je priznala da je na balkonu imala veću tremu nego na terenu protiv rivala na putu do zlatne medalje.

- Imale smo veliku tremu jer smo prvi put izašle same na balkon, ja veću nego na terenu. Sve je to normalno, mnogo je ljudi bilo i izašli su da proslavimo nešto jako vredno - zaključila je Veljković.

Srpske odbojkašice drugi put u istoriji, nakon Beograda 2011. godine, postale su šampionke Evrope pobedom nad Holandijom 3:1 u finalu.

Tagovi: