12.11.2017.

22:21

Foto:

Sport

(VIDEO) SLOMILE GA EMOCIJE! Felipe Masa u suzama posle trke u Brazilu!

Masa je prošle godine, pre trke u Brazilu, saopštio da završava karijeru, ali su ga iz ekipe Vilijams ponovo angažovali, po odlasku Valterija Botasa u Mercedes.

Masa je dobro startovao, skočio je sa devetog na šesto mesto, a jedino ga je obišao svetski prvak iz Mercedesa Luis Hamilton. Masa se žestoko borio sa dugogodišnjim rivalom Fernandom Alonsom za sedmo mesto. Španac ga je prvi sačekao posle trke i aplaudirao mu je.

- Ovu trku nikada neću zaboraviti. Preplavile su me emocije kada sam je završio. Ovo je bila teška trka za mene, bila je kao i mnoge u kojima sam pobedio. Vozio sam savršeno od početka do kraja, čuvao sam gume, sve oko bolida, tempo koji sam imao. Osećam kao da sam danas pobedio - rekao je Masa.

Osim prve trojice u Brazilu, Sebastijana Fetela iz Ferarija, Valterija Botasa iz Mercedesa i Kimija Raikonena iz Ferarija, na podijum na Interlagosu pozvan je i Masa.

- Mnogo ćete mi svi nedostajati. Ogromno je oduševljenje koje sam danas osetio. Današnji dan neću nikada zaboraviti - istakao je Masa, koji nije mogao da sakrije suze.

Tagovi: