01.12.2017.

10:31

Foto:

Sport

MESEC HUMANOSTI U MOZZARTU! Humanitarni tiketi u režiji poznatih ličnosti!

Kompanija Mozzart rešila je da pred novogodišnje praznike stavi poseban akcenat na društvenu odgovornost i time pruži dodatu pomoć onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

Tradicionalna akcija „Humanitarni tiket u podne“ u kojoj poznate ličnosti sastavljaju tikete i eventualne dobitke opredeljuju za organizacije, institucije, društva ili pojedincima po svom izboru, tokom decembra će biće još intenzivnija i veća. Mozzart je odlučio da dosadašnji ulog sa 10.000 podigne na 30.000 dinara, a ono što je najvažnije: pomenuti ulog ujedno predstavlja i zagarantovani dobitak. Dakle, i ako učesnik „Humanitarnog tiketa u podne“ ne sastavi dobitan tiket, 30.000 dinara biće donirano organizaciji ili osobi po njegovom izboru. Dakle, kako decembar ima 31 dan, čak i u slučaju da ne bude nijednog dobitnog tiketa Mozzart će u humanitarne svrhe donirati 930.000 dinara. A potencijalno i mnogo veću sumu.

Mozzart

Ova  akcija  u  Mozzartu  inače  traje  od  10.  juna  2016.  godine,  dosad  je  tikete sastavljalo  više  od  500  poznatih  ličnosti,  među  njima  i  Miloš  Teodosić,  Srećko Lisinac, Mihajlo Pjanović, Aleksandar Šapić, a 72 dobitnika obezbedilo je  oko 5 miliona dinara donacije. Među pomognutim organizacijama nalaze se Budi human, Podrži život, zatim NURDOR, pa Dečja klinika u Tiršovoj ulici, Institut za majku i dete na Novom Beogradu, brojni domovi za nezbrinutu decu, kao i pojedinci kojima je pomoć bila neophodna.

Učešće  u  ovoj  plemenitoj  akciji  uzeli  su  mnoge  ličnosti  sa  javne  scene,  a  u decembru, mesecu humanosti, pomenutu cifru od 930.000 dinara pokušaće da tipovanjem povećaju Branko Cvejić, Predrag Danilović, Milan Mačvan, Slavko Beleslin, Jan Veseli, Duda Ivković, Dejan Savićević, Bogdan Bogdanović i mnogi drugi.  

Njihova tipovanja možete pratiti svakog dana na portalu mozzartsport.com, gde se tačno u 12.00 objavljuju humanitarni tiketi, kao i informacija kome će biti doniran, u ovom slučaju, sigurni dobitak.

Tagovi: