19.12.2017.

10:36

Foto:

Sport

BOLTU SE SMEŠI BRK! Getlin treći put umešan u doping skandal!

Ovog puta, barem za sada, Getlin nije uhvaćen da je koristio nedozvoljene preparate, ali je ogromna senka sumnje pala na njega posle tajnog snimka koji je napravio novinar Dejli Telegrafa tokom razgovora sa trenerima američkog sprintera.

Novinar ovog lista se ubacio u bazu atletičara sa skrivenom kamerom na sebi i tokom razgovora sa Denisom Mičelom, nekadašnjim sprinterom, a sada trenerom Džastina Getlina, kao i sa agentom atletičara Robertom Vagnerom, dobio je od njih direktno priznanje da se doping sredstva i te kako koriste čak i kod njih i to preparati koje testovi ne mogu da otkriju!

Oni su mu rekli da čak i šampion Džastin Getlin koristi ta sredstva!

Njih dvojica su čak ponudila novinaru, ne znajući naravno čime se on bavi, da ga i sami snabdevaju ovim zabranjenim preparatima.

Džastin Getlin je dva puta tokom karijere, 2001. i 2006. godine, bio suspendovan sa svih takmičenja zbog korišćenja zabranjenih supstanci.

On je danas demantovao sve ove nadove koji su se pojavili u Dejli Telegrafu, tvrdi da ne koristi doping i najavio je da će tužiti svog trenera i menadžera!

A, na poslednjem šampionatu letos Getlin je osvojio zlato, ispred zemljaka Krisa Kolmena i legendarnog Juseina Bolta, kojem se danas sigurno smeje brk kada čita da je njegov veliki rival ponovo umešan u doping skandal.

Tagovi: