22.01.2018.

10:49

Foto:

Sport

(FOTO) CVETKOVIĆ BI DA SE MIRI, HRVATI MU SE SMEJU! "Braća" se sprdaju sa selektorom Srbije!

Uoči utakmice Srbije sa Francuskom na Evropskom prvenstvu u Zagrebu Cvetković je rekao da očekuje navijačku pomoć od "braće Hrvata" i onda u izlivu emocija dodao:

- Ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti koja za našu decu na ovim prostorima zavisi samo od naše svesti. Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve "velikosrbe", "velikohrvate", "velikobošnjake, "velikoalbance", koji našoj i svojoj deci kopaju grobove - poručio je Cvetković.

Međutim, taj njegov apel nije naišao, blago rečeno, na oduševljenje kod Hrvata. Portali u komšiluku su zatrpani porukama u kojima poručuju da sa Srbima ne žele više nikad ništa zajedničko da imaju.

Skupo nas je koštao taj bratski zagrljaj, dakle svako sebi, daleko vam kuća od naše i bolje ćemo se slagati. Ne veruj Srbinu ni kad ... laže. Oni bi najradije da se sve zaboravi i onda "udri Jovo nanovo". Malo morgen. Muka mi je od ovih plačiguza za Jugom. Vau, rasplakaću se... - samo su neki od komentara na Večernjem listu.

A, ništa bolje Cvetković sa svojim apelom nije prošao ni na Indeksu:

A, šta tek reći za Maksportal, koji podržava hrvatsku desnicu, koji Cvetkoviću izjavu donose pod naslovom "Srbi mole za pomoć".

HOĆEMO LI DECI OSTAVITI OLUJE, POGROME I KLANJE!? Cvetković odgovorio svima koji ga prozivaju zbog "braće Hrvata"!

Tagovi: