25.02.2018.

09:33

Foto:

Sport

PALMA: Bokserske legende ima ko da nasledi!

Aleksandar Konovalov je proglašen je za najboljeg boksera večeri, a za najbolji meč proglašen je sudar Grmuše i Stanojevića.Konovalov je izjavio da je na prvenstvo Srbije u boksu došao sa samo jednom zvaničnom borbom, a uspeo je da pobedi i šampiona i vicešampiona Srbije.

Informer

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da bokserske legende u Srbiji ima ko da nasledi.

- Jagodina je grad sporta i večeras smo se podsetili na vreme kada smo gledali kvalitetan boks u hali sportova u Jagodini. Važno je da ove legende, koje su prisustvovale prvenstvu Srbije, ima ko da nasledi, a jedan od njihovih naslednika je i Aca Konovalov, koji je proglašen za najboljeg boksera u konkurenciji 140 najboljih boksera Srbije, a pre dve godine je na Svetskom prvenstvu u kik boksu u Beogradu bio proglašen za najboljeg kik boksera sveta. Večerašnji šampionat Srbije je pokazao da ćemo vrlo brzo imati olimpijske i svetske prvake u boksu. Čestitam i predsedniku Bokserskog saveza Srbije Nenadu Borovčaninu koji je pravi izbor za tu funkciju. Ono što je potrebno boksu u Srbiji je liga i da naši bokseri imaju takmičarski meč jednom nedeljno rekao je Palma.

Informer

Selektor reprezentacije Srbije Tomislav Antelj izjavio je da su sve borbe bile odlične i da raduje puna hala sportova u Jagodini.

Od suđenja u boksu oprostio se jedan od naših najboljih sudija svih vremena, Andrija Janković iz Jagodine.

Tagovi: