06.04.2018.

09:09

Foto:

Sport

(VIDEO) MEKGREGOR DIVLJAO PA SE PREDAO POLICIJI! MMA borac pravio haos u Njujorku!

Kontroverzni Irac je napao autobus u kojem su bili UFC borci, razbio je staklo kolicima za prevoz tereta, pokušao da baci čak i zaštitnu ogradu, pre nego što ga je obuzdalo obezbeđenje.

Nakon incidenta UFC je ostao bez trojice boraca za događaj planiran za subotu, Mekgregorov timski kolega Artem Lobov koji je učestvovao u napadu na autobus, te Majkl Kijeza koji je povređen nakon tog napada, kao i Rej Borg. 

Lobov je ranije ove nedelje imao sukob sa UFC rivalom Habibom Nurmagomedovom u hotelu, pa se pretpostavlja da je to bio povod i za incident u areni.

Irac je bio šampion UFC u dve različite verzije, ali mu je UFC dan uoči incidenta u Njujorku oduzeo pojas u lakoj kategoriji zbog neaktivnosti, a zbog ovog ispada je verovatno završio svoju karijeru u okviru UFC.

- Da li želite da imate posla sa Konorom Mekgregorom sada? Da li želite da ga jurite za intervju i platite za njegovu borbu? Sumnjam da iko želi sada to. Mislim da će sada Mekgregor sada svima biti odvratan - rekao je predsednik UFC Dejna Vajt. 

Za titulu u lakoj kategoriji će u subotu u Bruklinu da se bore Nurmagomedov i Maks Holovej.

Tagovi: