02.05.2018.

18:54

Foto:

Sport

(FOTO) SVILAJNAC DOČEKAO HOKEJAŠE: Učenicima osnovnih i srednjih škola OTKRILI TAJNE HOKEJA NA TRAVI!

Među gostima koji su pohodili Svilajnac bili su članovi državnog prvaka HK “BASK“, kao i hokejaški stručnjaci Antonio Antonov, Radoje Obradović, Slavko Damjanov, Miro Jotić, Novica Todosijević, Aleksandar Pavlović, Zoran Matijević i Jovan Nikolić.

SHNT Beograd

- Domaćin Prof Živorad Marković i Prof Saša Pavlović, priredili su divan hokejaški dan u Svlajncu. Učenicima osnovnih i srednjih škola demonstriran je hokej na travi, a i sami učenici su imali priliku da isprobajuju neke od osnovnih tehnika igre. 

SHNT Beograd

Kao dobri domaćini, nakon sportskih aktivnosti goste su poveli u obilazak Gradske dvorane, Prirodnjačkog centra i Poljoprivredne škole - ispričao je Miro Jotić generalni sekretar SHNT Beograda. 

SHNT Beograd

Jotić je istakao da su svi gosti bili impresionirani Svilajncom kao gradom i mogućnostima koje pruža za razvoj hokeja na travi i organizaciju sportskih takmičenja u budućnosti.

PEHAR ŠAMPIONA SE VRATIO KUĆI: Posle dramatične završnice prvenstva hokejašice BASK-a ŠAMPIONKE SRBIJE U DVORANSKOM HOKEJU

HOKEJAŠI NA TRAVI UDARILI KAMEN TEMELJAC: Pedagoški fakultet u Užicu postaje centar razvoja hokeja Zapadne Srbije

HOKEJAŠI NA TRAVI MOGU DA SE POHVALE: Novoosnovani klub "Sreten Adžić" iz Jagodine, postaje motor razvoja hokeja NA FAKULTETIMA I ŠKOLAMA CENTRALNE SRBIJE!

Tagovi: