30.05.2018.

18:11

Foto:

Sport

POMOĆ BRAĆI NA KOSOVU I METOHIJI: Beogradski tekvondo savez donirao opremu JEDINOM SRPSKOM KLUBU U MESTU ŠILOVO!

Tim povodom član UO BTA Nebojša Rakić predao je prikupljenu opremu treneru kluba Ares Šilovo Petru Markoviću. U prisustvu Miodraga Jovanovića trenera niškog kluba Ares koji je poomogao u osnivanju kluba u Šilovu, predata je znatna količina doboka, štitnika za telo, fokusera i druge opreme neoohodne za trening i takmičenja mladih članova kluba iz Šilova. 

- Izuzetno nam je drago da smo ostvarili saradnju sa Beogradskim tekvondo savezom i očekujemo još novih zajedničkih aktivnosti. Zahvaljujemo se beogradskim klubovima Grmeč iz Obrenovca, Mag, Banjica kao i svim drugim klubovima koji su nam donirali neophodnu opremu. Na nama je sad da što više treniramo i pokušamo da zajednički afirmišemo tekvondo sport među Srbima na Kosovu i Metohiji - rekao je Petar Marković, trener TK Ares-Šilovo.

Jedan od najzaslužnijih za pokretanje akcije u prikupljanju opreme za pomoć TK Ares-Šilovo, Nebojša Rakić je obećao da se akcija pomoći ovim neće završiti. 

- Nama je bila čast i obaveza da pomognemo jedini srpski klub na Kosovu i Metohiji i sigurni smo da će Petar i Miki uz našu pomoć i pomoć naših kolega uspeti da prevaziđu sve prepreke i stvore jedan a potom i više snažnih tekvondo klubova, koji će pomoći srpskom narodu da opstane u ovom teškom vremenu na Kosovu i Metohiji-rekao je  Nebojša Rakić član Upravnog odbora Beogradskog tekvondo saveza.

BTS

TK BANJICA OSVETLALA OBRAZ NA ASTERIKS KUPU: U konkurenciji više od 1.000 takmičara , OSVOJENE TRI MEDALJE!

Tagovi: