05.06.2018.

21:44

Foto:

Sport

DIMITRIJE AJDUKOVIĆ DONEO RADOST: Na Prvom multievropskom prvenstvu u tekvondou IZBORIO BRONZU!

U žestokoj konkurenciji više od 1100 takmičara iz cele Evrope, Tekvondo klub Banjica se mogao pohvaliti bronzanom medaljom, koju je u kadet Dimitrije Ajduković (do 57 kg) osvojio, pošto je pobedio takmičare i ukrajine i grčke, dok je  u polufinalu izgubio od prvaka turnira takmičara iz Turske rezultatom 12: 9. 

TK Banjica

Dimitrije je jedini muški takmicar iz Srbije koji je uspeo da osvoji medalju na ovom takmičenju. Ovim odličjem on je izborio i direktan plasman na prvenstvo Evrope za kadete koje će biti održano u drugom delu godine

TK Banjica

Vesna Ajdukovic je na stupila u kategoriji do 59 kg i u prvom kolu je pobedila takmičarku iz Rusije, dok je u meču za polufinale poražena od takmičarke iz Bugarske. Ipak ona je upisala nove bodove za reprezentaciju Srbije. 

TK Banjica

Bodove za reprezentaciju upisala je i Katarina Jakšić, koja je u kategoriji do 33 kg poražena je takmilčarke iz Ukrajine, koja je potom postala vicešampionka Evrope.

Sledeće nedelje je nastavak turnira kada će se boriti Vanja Jaksic u kategoriji juniora do 45 kg. Postignuti rezultati govore, da od Vanje takođe možemo očekivati lepe vesti. 

TK BANJICA OSVETLALA OBRAZ NA ASTERIKS KUPU: U konkurenciji više od 1.000 takmičara , OSVOJENE TRI MEDALJE!

POMOĆ BRAĆI NA KOSOVU I METOHIJI: Beogradski tekvondo savez donirao opremu JEDINOM SRPSKOM KLUBU U MESTU ŠILOVO!

Tagovi: