08.07.2018.

17:20

Foto:

Sport

(FOTO) ĐORĐEVIĆ BUŠIO MREŽE PROTIVNIKA! Futsaleri Bajine Bašte osvojili ZLATO na MOSI igrama u Priboju!

Ove godine čak 22 ekipe, odnosno opštine, uzele su učešće u malom fudbalu, pa se u grupnu fazu moralo kroz kvalifikacije, prvi put u istoriji igara.

Futsaleri Bajine Bašte nastupali su u sledećem sastavu: Milun Božić, Svetlan Andrić, Miroslav Simić, Marko Petričević, Andrija Jezdić, Dejan Đorđević, Igor Ivanović,  Dejan Timotijević, Andrija Jezdić, Filip Mitrović, Vladimir Jašić, Nikola Marjanović.

facebook

U kvalifikacijama razbili su Goražde rezultatom 6:1, i to je već bila najava sjajnog rezultata.

Nakon tog meča, izvučene su grupe, a momci su se našli u istoj sa Kolašinom, Sokolcem i Ivanjicom.

facebook

Kolašin je savladan službenim rezultatom, mreža Sokolca napunjena je do vrha (8:0), dok je bez poraza prošla jedino ekipa Ivanjice - meč je završen nerešeno (2:2).

Ambicije su rasle, a u polufinalu futsaleri iz Bajine Bašte lako su izašli na kraj sa ekipom Plužana i trijumfom od 3:0 plasirali su se u finale.

facebook

Tamo ih je čekala ekipa iz Crne Gore, Berane, koju su savladali minimalnim rezultatom i šampionsku igru krunisali najsjajnijom medaljom.

Posebno treba istaći Dejana Đorđevića koji je bio nerešiva enigma za protivničke igrače, ali i golmane, koji su psole njegovih šuteva čak 13 puta vadili loptu iz mreže.

Đorđević je ujedno i najbolji strelac igara, a pored njega, za najboljeg igrača proglašen je supertalentovani Milun Božić, takođe iz ekipe Bajine Bašte.

(FOTO) SVEČANO OTVORENE MOSI IGRE U PRIBOJU!

Tagovi: