27.07.2018.

09:04

Foto:

Sport

SUDIJE SU POLUIDIOTI, A SRBIMA SVAKA ČAST! Tucak ključao od besa posle poraza!

Hrvati su dobili dva crvena kartona, jedan je dobio Loren Fatović, a drugi upravo Tucak. Selektor Hrvatske nije birao reči kada je govorio o sudijama. Duel Srbije i Hrvatske sudili su Sergej Naumov iz Rusije i Poljak Radoslav Korizna.

 - Šta pričati o sportu kada imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih ličnih interesa? Nijednu jedinu reč nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tokom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze sa onim što promovišu kao vaterpolo - rekao je Tucak.

Ipak, Tucak nije propustio priliku i da čestita reprezentaciji Srbije i još jednom pokaže koliko poštuje "delfine".

- Srbiji kao protivniku čestitam, oni su fantastični sportisti. Imali smo prilike, ali smo upali u zamku komentarisanja sudijskih odluka. Nismo imali lucidnost, koncentraciju i to je detalj koji je prelomio utakmicu. Vraćali smo se u odbrani, ali nismo mogli da realizujemo te šanse. Treba sve analizirati i uzeti medalju - poručio je selektor "barakuda".

Hrvatska će u borbi za treće mesto i bronzanu medalju igrati protiv Italije, dok se u finalu sastaju domaćin Španija i trostruki aktuelni evropski šampion Srbija.

Tagovi: