14.09.2018.

23:01

Foto:

Sport

(FOTO) PRORADIO INAT TAKMIČARA TEKVONDO KLUBA BEOGRAD: Sami finansirali odlazak na Šampionat Balkana, SRBIJI DONELI TRI MEDALJE!

Boreći se u konkurenciji takmičara iz devet zemalja osvojili su tri medalje. Zlatnim odličjem okitio se Miloš Petković, koji je ujedno proglašen i za najboljeg takmičara celog šampionata. U konkurenciji dama bronzom se okitila Anđelija MIlovanović, slično kao i među parovima, gde su Svetlana Filipović i Miloš Petković osvojili treće mesto.

Informer

 

Malo manje takmičarskog uspeha, ali ne bez žestoke borbe, zabeležili su Matija Živković (peto mesto) i Svetlana Filipović, koja je u borbama zauzela osmo mesto.    

Potrebno je pomenuti i da je Uroš Mitrović iz kluba KBS Nisus u na istom takmičenju izborio bronzanu medalju.

Informer

 

- Iako su takmičari TK Beograd višegodišnji reprezentativci, predstavljajući državu Srbiju sami su morali da snose troškove učešća na Balkanskom prvenstvu. Uprkos teškoćama oni su dostojno proneli zastavu naše zemlje kroz susednu Rumuniju, što njihov uspeh čini još i većim - kaže prvi trener TK Beograd Ljubiša Rakić i dodaje:

Informer

 

-  Nažalost, dok se nacionalni savez kiti (našim) rezultatima, mali klub kao i većina drugih prinuđen je da  samostalno pomaže mladim sportistima, koji eto s uspehom dostojno predstavljaju svoju zemlju i državu Srbiju.  Tim povodom želim da se zahvalim i izvinim takmičarima i članovima našeg kluba što nismo u mogućnosti da im više pomognemo jer izgleda da nismo u milosti nacionalnog saveza, istakao je trener TK Beograd Ljubiša Rakić.

 

(FOTO) DOKAZAO DA SPORT I ZNANJE MOGU ZAJEDNO: Sava Karanović takmičar i pomoćni trener tekvondo kluba "Banjica", PROGLAŠEN ZA UČENIKA GENERACIJE!

ZABLISTALA NAŠA DECA: Osam odličja Beogradskog tekvondo saveza na Kondor kupu u Sofiji!

POMOĆ BRAĆI NA KOSOVU I METOHIJI: Beogradski tekvondo savez donirao opremu JEDINOM SRPSKOM KLUBU U MESTU ŠILOVO!

Tagovi: