Autor: Informer.rs

13.11.2018.

15:06

Foto:

Sport

ŠUMAHEROVA ŽENA SE OBRATILA PISMOM: Mihael je borac i neće se predati

Mihael i Korina u braku su 23 godine, a supruga ga je u tom pismu opisala kao borca koji se ne predaje. Pismo je bilo upućeno nemačkom muzičaru Saši Herhenbahu nakon što je napisao pesmu u čast Šumahera, a Korinni poslao CD sa snimkom.

Pesma se zove "Rođen za borbu", a sam autori koji je očigledno veliki poštovalac nemačkog sportiste rekao je da nikad nije očekivao odgovor, ali je Korina uspela da ga obraduje velikim rečima:

- Želim iskreno da vam zahvalim za vašu poruku i prekrasan poklon koji će nam pomoći u ovom teškom razdoblju. Lepo je dobiti toliko lepih želja i reči, to je velika podrška za našu porodicu. Svi znamo da je Mihael borac i da se neće predati - navodi se u pismu koje je preneo Dejli Mejl.

Spomenuta pesma je nastala u decembru 2014. godine, a u javnosti se nije pojavio podatak kada se pojavilo pismo kao reakcija na emotivne stihove Herhenbahua.

Podsetimo, sedmostruki svetski prvak u Formuli 1 pao je tokom skijanja sa sinom Mikom 29. decembra 2013. (godinu dana pre nastanka pesme) u Meribelu u Francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gde je prošao kroz nekoliko operacija, a potom je šest meseci proveo u komi.

Kada se probudio, iz bolnice u Grenoblu, prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 lekara koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno.

Tagovi: