29.11.2018.

20:58

Foto:

Sport

KATARINA JAKŠIĆ BRONZANA NA ŠAMPIONATU EVROPE: Takmičarka tekvondo kluba Banjica, uspehom najavila LEPE VESTI IZ ŠPANIJE!

Posle mečeva u kategoriji do 33 kg, u kojima je odnela pobedu nad takmičarkama iz Grčke, Turske i Izraela, Katarina Jakšić iz TKD Banjica, osvojila je bronzanu medalju. katarinin put do zlata, prekinula je takmičarka iz Rusije, koja se plasirala u finale.

Informer

UČITELJ I UČENICA: Prvi trener TKD Banjica Nebojša Rakić i Katarina Jakšić

- Ovo je ogroman uspeh za Tekvondo klub Banjica, a svakako i potvda velikog rada i svakodnevnog odricanja. Zahvaljujemo se svim reprezentativcima koji su sve vreme bodrili našu Katarinu, kao i treneru reprezentacije Nenadu Srećkoviću iz tekvondo kluba Viner Čivi, koji prati i saradjuje sa Kajom još od prošlog evropskog prvenstva. Posebnu zahvalnost duguijemo i doktorku Snezani Marković za nesebičnu brigu o takmičarima-rekao je Nebojša Rakić prvi trener TKD Banjica. 

Informer

BIĆE JOŠ LEPIH VESTI: Dimitrije Ajduković, Katarina Jakšić i Vesna Ajduković

Evropsko kadetsko prvenstvo u španskom gradiću Marina Dor, traje do 2. decembra i u narednih nekoliko dana i ostali članovi reprezentacije Srbije biće u prilici da se bore za što bolji plasman i medalje.

Trećeg dana EP na borilišta izlaze i ostala dva predstavnika srpske reprezentacije iz TK Banjica, brat i sestra Vesna i Dimitrije Ajduković. S obzirom na formu koju su iskazali u pripremi za ovaj šampionat, iz Španije možemo da očekujemo još lepše vesti. 

Tagovi: