Autor: Informer.rs

11.04.2019.

19:41

Foto:

Sport

RUKOMETAŠI BILI NADOMAK SENZACIJE! Srbija ispustila pobedu protiv Hrvatske!

Čitav meč protekao je u egalu, a na kraju je takav bio i konačan rezultat. Mogla je naša selekcija i do pobede, vodila je u drugom poluvremenu u nekoliko navrata sa dva razlike, ali su Hrvati iskoristili devetominutni period bez gola naše reprezentacije i vratili se u meč.

"KOCKASTE" ČEKA PAKAO! Vujović: Hrvati su jači, ali u Areni će biti vatrena atmosfera!

Prvo poluvreme, bar veći deo njega, pripao je gostima koji su dolazili do maksimalnih tri gola prednosti, ali je Srbija u poslednjih desetak minuta zaigrala mnogo bolje te donela izjednačenje. Pivot Lazar Kukić je bio nezaustavljiv, sva tri njegova šuta su završila u mreži, pa se u samom finišu prvog dela igralo gol za gol.

Informer

Sa početkom drugog dela stigla je i bolja igra naših momaka koji su konačno došli do prednosti. Delovalo je da su imali sve u svojim rukama, ali je devetominutni period bez postignutog gola sve pokvario.

Povela je Srbija 25:24, ali nije uspela da odbrani poslednji napad Hrvatske okončan golom Domagoja Duvnjaka te je utakmica završena nerešenim rezultatom. Sada je pred našom reprezentacijom jako težak zadatak jer će u nastavku morati da slavi na teškim gostovanjima u Zadru i Briselu. Naredni meč protiv "kockastih" igra se u nedelju od 20.30.

Tagovi: