Autor: Informer.rs

13.06.2019.

10:23

Foto:

Sport

(VIDEO/FOTO) ŠMEKERU, DOĐI U SRBIJU AKO ME VEĆ IZAZIVAŠ! Veljko Ražnatović brutalno odgovorio albanskom bokseru

Gostujući u emisiji NOVO JUTRO televizije Pink, sin poznate estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović pozvao je Mazrekaja da zvanična ponuda za borbu još nije stigla.

On je neporažen isto kao i ja, i jako bih voleo da se taj meč dogodi. Ali, kada on već izaziva, trebalo bi da da dođe ovde. Ja do sada nisam ni znao da postoji taj dečko. Jako bih voleo da dođe ovde, da ispuni reč i da ispadne šmeker - rekao je Ražnatović.

On je dodao da je Mazrekaj morao odmah da izađe sa ponudom, a ne da prodaje prazne priče.

Ako ste pravi, uradićete nešto konkretno. Odmah ide ponuda, a ne neke glupe ponude i provokacije. Malo me i vređaju te priče, ako se ne jave i u narednih sedam dana, više ne želim da mu pridajem nikakav značaj - rekao je Veljko.

Informer

 

Ražnatović je istakao da mu je drago što je u meču sa hrvatskim kolegom iskazano puno obostrano poštovanje, naglasivši da su to primetili mnogo pratioci i iz Srbije i iz Hrvatske.

Istakao je i da mu imponuje to čiji je sin, ali i da mu smeta kada neko ko nije bokserski kvalitet na taj način kada pravi marketinški trik.

- Uvek će biti komentara koji će hteti nešto senzacionalistički da okrenu, ali to je tako. To su posebni ljudi – rekao je Ražnatović.

Tagovi: