Autor: Informer.rs

28.06.2019.

21:36

Foto:

Sport

DA NE ŽURIMO SA PROGNOZAMA! Peruničić: Samo da nas mimoiđu povrede...

Svestan brojnih povreda koja je prethodnih više od pola godine pratila naše rukometaše, Peruničić nije želeo da se upušta u velike prognoze.

Prva misao mi je samo da svi zdravi dočekamo to prvenstvo. Možda je Severna Makedonija zakačila malo lakšu grupu... Ali, sve je to varljivo... Ne znači da neće biti iznenađenja u našim grupama. Belorusiju smo videli pre godinu i po dana, igrali smo sa njom na prethodnom Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Crna Gora je, nešto poput nas, podmladila ekipu, iznenadila Dance u kvalifikacijama. Može da bude žestok protivnik. Hrvati su favoriti u našoj grupi. Biće tu, u svakom slučaju, zanimljivih okršaja i za navijače i za sve ove selekcije -  kaže selektor Nenad Peruničić u prvoj reakciji na žreb u Beču. 

SRBI NA HRVATE I CRNOGORCE! Balkanski dueli na Evropskom prvenstvu u rukometu!

Za početak, Peruničić je naveo kakve su mu želje.

Da budemo bolji nego na Svetskom prvenstvu. Iskreno, sačekao bih neko vreme, pa onda pričao o očekivanjima, jer imali smo mnogo malera u poslednjih sedam meseci, pratile su nas povrede, a upravo to želim da nas mimoiđe i da budemo na svim okupljanjima kompletni - naveo je Peruničić.

Tagovi: