Autor: Informer.rs

24.09.2019.

20:17

Foto:

Sport

VUJOVIĆ PONOVO U ZAGREBU! Proslavljeni srpski trener ponovo preuzeo hrvatski klub!

Bivši selektor naše rukometne reprezentacije je prošle sezone bio na kormilu niškog Železničara, ali je posle nešto više od šest meseci došlo do razlaza sa klubom sa juga Srbije.

On je u hrvatskoj prestonici boravio od 2014. do 2016. godine, a stiže na klupu Zagrepčana posle dva poraza na startu Lige šampiona, od Pari Sen Žermena i danskog Olborga.

Mogu reći da je Zagreb jedan od retkih klubova koji je moju odluku da nemam klub do nove godine, odnosno do Evropskog prvenstva, mogao da promeni. Odbio sam neke ponude koje sam dobio iz Egipta, Poljske i Rumunije, a kada mi se Zagreb, kojeg smatram svojim klubom, javio s predlogom, lako smo se dogovorili. Znam da situacija nije laka, ali smatram da se ruka pružena u teškim trenucima pamti mnogo više nego ona u boljim momentima - rekao je Vujović na predstavljanju u novom-starom klubu.

Sledeću utakmicu u Ligi šampiona Zagreb igra protiv Barselone u Zadru 28. septembra, a to će biti debi Vujovića na klupi u drugom mandatu u redovima hrvatskog šampiona.

Tagovi: