Autor: Informer.rs

16.11.2019.

13:14

Foto:

Sport

ŠTA SE DEŠAVA SA ŠUMIJEM? SVET U NEVERICI! Mihaelova žena ipak KRIJE PRAVU ISTINU O NJEGOVOM ZDRAVLJU!

Veber tvrdi da Šumijeva supruga krije pravu istinu o zdravstvenom stanju njenog muža kao i da se plaši da sve ne izađe na videlo.

- Voleo bih da ga vidim, da mu stisnem ruku. Ne znam u kakvom je stanju. Korina mi ne dozvoljava da ga vidim. Ona se verovatno boji da ću odmah shvatiti što se događa i svima otkriti istinu - rekao je Veber. 

U jednom od svojih retkih intervjua, Korina je demantovala bivšeg Šumaherovog menadžera.

- On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, sledimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osetljivu temu kao zdravlje držimo u privatnosti jer on to želi - rekla je Korina i tako potvrdila da od javnosti krije tajnu koja se tiče Šumaherovog zdravlja.

Šumaher nije viđen u javnosti još od nesreće, a s obzirom na to da je vrlo malo informacija o njegovom zdavlju javnost i njegovi obožavatelji samo spekulišu o mogućim situacijama. Navodno je Šumaher pri svesti, a najčešće ga posećuje Žan Tod, koji je jednom prilikom rekao da su zajedno gledali trku Formule 1. 

Bonus video

Tagovi: