19.12.2019.

13:49

Foto:

Sport

BIO JE JEDAN OD NAJJAČIH LJUDI NA SVETU, SADA NE MOŽE DA HODA! Dao sam DVA MILIONA DOLARA NA OPERACIJE, OVO ME JE UNIŠTILO

Kolman je učinio mnogo da popularizuje bodibilding, a osam puta je pobedio na elitnom takmičenju koje okuplja najbolje bodibildere sveta i nema tog časopisa o vežbanju čiju naslovnu nije ukrašavala njegova ličnost.

Ipak, na putu do vrha i slave potrebno je jako puno odricanja, a i što se tiče bodibildinga, korišćenje nekih zabranjenih sredstava. Ljudsko telo ima granice i nekada ne može da podnese sve te napore, a to je na svojoj koži osetio legendarni bodibilder.

Godine treninga učinile su svoje pa je Kolman na svom Instagram profilu otkrio kako se već godinama muči s kolenima i leđima, kao i da je imao tri operacije vredne dva miliona evra kako bi mogao da hoda, ali sve se zakomplikovalo i sada više ne može ni da stoji.

- Smatram da operacije nisu prošle kako treba i sve je dovelo do toga da više ne mogu stati ni na noge. Morate shvatiti da mi nije lako, da je svaka operacija vrlo teška i da jedna košta oko 500.000 dolara. Samo na poslednje tri operacije sam potrošio oko dva miliona dolara i posle svega svejedno ne mogu da stojim, ali neću se predavati te ću se i dalje boriti, uz vašu podršku - napisao je na društvenim mrežama. 

Објава коју дели Ronnie Coleman (@ronniecoleman8) дана 20. Сеп 2018. у 7:37 PDT

Njegove borbe s povedama počele su još pre par godina kada je imao čak sedam operacija na leđima. Tada je ponovno učio da hoda.

- Želite li i dalje da budete kao ja, da imate istu radnu etiku kakvu sam ja imao? Pa, kao što možete videti, ja sam osmostruki mister koji ne može da hoda - požalio se tada medijima.

Tagovi: