Autor: Informer.rs

04.01.2020.

21:35

Foto:

Sport

TAJ ČOVEK DRHTI, NE ŽELI MEČ! Mekgregor žestoko pecnuo Nurmagomedova pred revanš! (VIDEO)

Svojstveno tome irskom borcu se u glavi nalazi samo Habib, pa je iskoristio prvu priliku u 2020. godini da podgreje tenziju pred veliku borbu starih znanaca.

Taj čovek drhti, ne želi taj meč. Mogu nanjušiti sranje, prestravljen je i to je to. Ipak, svi ostali žele, i šef Dejna Vajt i svi ostali. Može da beži, ali ne može da se sakrije. Radujem se tome - rekao je Mekgregor.

Imajući u vidu da borbi prethodi njihov neraščišćen odnos iz prethodnog duela, jasno je zbog čeka je Irac uputio ove reči.

Upravo je Habib poslao Mekgregora u penziju, koju je kasnije povukao nakon što ga je pobedio gušenjem u četvrtoj rundi borbe za pojas lake kategorije u Las Vegasu.

- Osvojio sam prvu rundu. On je bio u boljoj poziciji u parteru, ali vodio sam u razmenama. U drugoj sam imao slab pristup, on je samo trčkarao, a onda me je na sreću uhvatio onim udarcem i imao sjajnu rundu - prisetio se Konor.

On je pokušao da za sebe pronađe opravdanje rečima da je pobeđivao dok nisu prešli u parter.

- Što se dogodilo nakon toga? Ja sam osvojio treću rundu! Kad pogledate uvodne razmene u četvrtoj rundi, pobeđivao sam i u njoj dok nismo završili na podu - ističe Irac.

Objašnjenje za poraz vidi u, kako je rekao, groznom kampu.

- Nisam poštovao ljude koji veruju u mene, nisam poštovao tim, nisam bio predan, a svejedno sam pružio onakav nastup - zaključio je Mekgregor.

Ukoliko pobedi Serona, Mekgregor će imati osigurano mesto u meču protiv boljega iz duela Habiba i Tonija Fergusona, kako je potvrdio prvi čovek UFC-a

Tagovi: