Autor: Informer.rs

11.01.2020.

19:52 >> 19:47

Foto:

Sport

SRBIJA PROKOCKALA SVOJE ŠANSE I ISPALA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Crnogorci bolji od "orlova" za eliminaciju posle dva kola!

 

Moglo je da bude drugačije, ali naša reprezentacija završava učešće na Evropskom prvenstvu već u drugom kolu. Posle Belorusije i Crna Gora je "uzela meru" izabranicima Nenada Peruničića. Promašeni ziceri i isuštena prednost skupo su na kraju koštali "orlove".

Srbija je meč otvorila sjajnom defanzivom, a onda i golom Lazara Kukića, a već u drugom minutu Crna Gora ostala je bez Stevana Vujovića koji je dobio crveni karton zbog guranja našeg igrača. Nakon toga Crnogorci su zaigrali bolje i uspeli da sa dva uspešna napada dođu do svoje prve prednosti na meču, da bi uspeli da uđu u seriju i povedu sa 4:1.

(FOTO) SRAMNO! CRNOGORSKA PROVOCIRAJU SRBE!"Đetići" izlaze na megdan Srbiji u ZELENIM DRESOVIMA, A RAZLOG JE SKANDALOZAN!

Rivali naše selekcija nastavili su sa dobrom igrom i polako počeli da prave osetniju razliku. Nakon 15 minuta igre bilo je 7:3. Uspeo je Bogdan Radivojević da sa dva vezqana gola vrati naše u igri i smanji zaostatak, a onda je Marsenić vratio meč na jedan posed za 7:6.

Dosta faulova i malo golova obeležili su prvo poluvreme, a Crnogorci su uspevali da održavaju prednost. Nakon 25 minuta igre golom Grbovića bilo je 9:7 za "đetiće". Onda je usledila mini serija naših momaka koji su preko Zelenovića i Radivojevića došli do dugo čekanog izjednačenja. Ipak, do poluvremena Crnogorci uspevaju da vrate minimalnu prednost i odu na odmor sa 11:10.

Drugi deo igre počeo je preslikano kao prvi, golom Lazara Kukića koji je ponovo doneo izjednačenje i najavio bolju igru naše selekcije. Uspela je Srbija i da povede, ali je rival uzvraćao pa je meč ušao u rezultatsku klackalicu.

Zelenović je bio raspoložen u tim momentima, a novu prednost doneo je u 39. minutu odličnim pogotkom, a onda Kukić još jednom siguran i Srbija je konačno na malo osetnijoj razlici. Onda je ponovo usledio mali pad i tri brza gola Božovića bila su dovoljna za povratak Crnogoraca u igru i 16:16 posle 45 minuta igre.

Srbija je u tim momentima bila u ozbiljnom padu pa su prednost ponovo prigrabili Crnogorci koji sa dva gola Lipovine dolaze do prednosti, a onda Vujović uvećava vođstvo na 19:17. Uspela je Srbija na pet minuta do kraja preko Radivojevića (pet golova) da opet izjednači i najavi veliku dramu u finišu.

Grbović je doneo gol prednosti Crnogorcima, ali je Kukić izjednačio svojim šestim golom. Činilo se tada da Srbija može odbranom da dođe u odličnu poziciju, ali to nije mislio Lipovina koji je na tri minuta do kraja ponovo doveo svoju selekciju do prednosti, a onda Grbović doneo velikih i nedostižnih dva gola prednosti.

Srbija se ovim porazom oprostila od prolaska u narednu fazu, pa će protiv Hrvatske odigrati meč bez rezultatskog značaja.

SRBIJA - CRNA GORA 21:22 (KRAJ)

17.45 - Visoke mere bezbednosti pred meč sa Crnogorcima. Navijačima obe selekcije oduzete zastave. Više o tome OVDE.

17.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču Srbije i Crne Gore. Utakmica drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva mogla bi da odgonetne ko će u narednu rudnu. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Austrije.

Tagovi: