11.01.2020.

22:10

Foto:

Sport

IGRAČI SU OSEĆALI NEGATIVNOST, PLAŠILI SU SE NEUSPEHA! Peruničić nakon eliminacije istakao da je ovo maksimum Srbije!

„Orlovi“ su poraženi od Crne Gore (22:21) u izuzetno ružnoj utakmici za gledanje i ispali sa Evropskog prvenstva, a meč u ponedeljak (20.30) protiv Hrvatske za našu selekciju neće imati rezultatskog značaja.

(FOTO) SRAMNO! CRNOGORCI PROVOCIRAJU SRBE!"Đetići" izlaze na megdan Srbiji u ZELENIM DRESOVIMA, A RAZLOG JE SKANDALOZAN!

Peruničić uprkos svemu kaže da je ponosan na svoju ekipu.

- Moji igrači funkcionišu u nezdravom okruženju. Osećaju negativnost tokom celog EP i strah ih je da ne razočaraju. Ja sam njima u svlačionici rekao da imamo i bolje igrače od njih, ali da su oni za mene najbolji jer iskreno igraju za Srbiju i raduju se svakom okupljanju. Nažalost, ovo je naš maksimum - rekao je Peruničić, iako nije hteo da precizira ko su ti koji stvaraju negativnost.

Informer

Desni bek i jedan od najiskusnijih u redovima Srbije Nemanja Zelenović (29) nije imao svoj dan, kao ni većina njegov saigrača. Ipak, on je ponosan na svoju ekipu.

- Momci su ginuli na terenu. Svi su padali na glavu. Falilo je još to malo. Ne može da se objasni sve ovo i naši problemi u glavi. Borili su se do kraja, ja sma ponosan na svoje momke. Ja ne znam šta to malo fali. Teško je. Možda sledeće prvenstvo bude potpuno drugačije, ja verujem u ove momke - emotivno je istakao Zelenović.

Bonus video:

Tagovi: