Autor: Informer.rs

18.01.2020.

22:06

Foto:

Sport

ODBRANOM ĆEMO OSVOJITI EVROPSKO PRVENSTVO! Pjetlović zadovoljan posle pobede nad Holandijom, Mitrović upozorava na Špance!

Srbija je slavila sa 11:4 u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva i plasirala se u četvrtfinale, a Pjetlović je posle meča dao komentar.

- Očekivano je što smo prvi u grupi, ali nije očekivan početak meča. Međutim, sviđa mi se što što nismo imali padove u odbrani. To osvaja prvenstvo. Zadovoljan sam ovom utakmicom nego  sa prethodne dve - rekao je Pjetlović posle meča.

Srbija, čije je UNIQA zvanično osiguranje, izvesno će igrati protiv Španije u sredu, ekipe koju je pretprošle godine dobila u finalu Evropskog prvenstva.

(FOTO) "DELFINI" SLOMILI I HOLANĐANE! Srbija sa maksimalnim učinkom u grupi odlazi u četvrtfinale Evropskog prvenstva!

- Znamo se sa Špancima 100 godina, biće fizički naporna utakmica, ali ako se bude gledao kvalitet mislim da je na našoj strani - rekao je Pjetlović dodajući:

- Više bi nam odgovarali sa Mađarima da nismo u Mađarskoj. Teško je ovde igrati pred njihovom publikom, ali neće biti lako ni protiv Španca. Ovde je kao u Beogradu - naveo je Pjetlović.

Iskusni srpski golman Branislav Mitrović istakao da je pozitivno što su "delfini" završili grupnu fazu na prvom mestu, ali da im Španci tradicionalno ne leže.

- Naravno da je cilj bio da sa prvog mesta odemo u četvrtifnale. Imamo tri dana slobodno da se pripremimo.  Meni su Španci, sa kojima smo igrali finale Evropskog, uz Hrvatsku najteži rival jer nam njihova igra ne ogdovara, ali verujemo u našu snagu - zaključio je Mitrović.

Tagovi: