Autor: Informer.rs

27.02.2020.

10:51

Foto:

Sport

ONI NISU NORMALNI! Arapi poludeli za Fjurijem, nude mu POLA MILIJARDE EVRA!

Člana saudijske kraljevske porodice bili su na meču u Las Vegasu, kada je Kralj cigana prekidom u sedmoj rundi oteo WBC pojas Vajlderu. Među njima i princ Kaled, kojeg je princ Mohamed bin Salman zadužio da dovede vrhunske sportske priredbe u Arabiju.

Fjurijev promotor Frenk Voren ne odbacuje mogućnost da se "Bitka za Britaniju" između Fjurija i Džošue održi na Bliskom Istoku.

- Idealno bi bilo da se bore u Londonu, ali oni su profesionalci, vrhunska karijera im ne traje dugo i ići će za novcem. Ne znam gde će biti borba, tamo odakle dođe najveći novac. Odlučiće sami borci.

Menadžer kaže da je spreman i da otkupi Vajldera odnosno da mu ponudi novac  da odustane od borbe s Fjurijem.

- Voleo bih da odmah idemo na Džošuu, ali treba poštovati ugovor. Možda ćemo uspeti da se dogovorimo da nam se Vajlder skloni s puta, mogli bismo da mu platimo. Izbor je na njemu. Razgovarao sam s njegovim menadžerom i Vajlder veruje da može da nokautira Tajsona. Ne verujem u to ali ako insistira na meču moraćemo da ga dogovorimo. Ali svakako želimo okršaj Fjurija i Džošue. Ako, naravno, Džošua u međuvremenu ne izgubi od nekoga.

Bonus video

Tagovi: