Autor: Informer.rs

22.03.2020.

00:00

Foto:

Sport

PORUKA KOJA KIDA SRCA! Ovako nešto samo ISKRENA DUŠA može napisati! KAPA DOLE!

Dudaš je svima poželeo puno sreće, zdravlja ali i strpljenja u nastavku borbe za život svih nas!

(FOTO) APEL KOJI MORAMO ISPOŠTOVATI! Moćna PORUKA Nedovića za OPOMENU svima koji ne poštuju TUĐE ŽIVOTE!

- Dragi prijatelji, želim da vam se obratim povodom cele situacije koja izmiče kontroli, a koju mnogi od nas nažalost ne shvataju ozbiljno. Došli smo u period života kad sve staje. Momenat u kom svoje zdravlje, a ponajviše zdravlje svojih najbližih moramo staviti na prvo mesto - kaže Dudaš.

Informer

- Iako je država apelovala da se ne izlazi napolje i da se ostaje kućama i čeka pogodan momenat za nastavak naših života mnogi od nas to ne poštuju. Koliko god da mislimo da smo neuništivi, slučajevi širom sveta nam pokazuju da to zapravo nije tako. Ljudi umiru bukvalno svake sekunde, životi se gase i brišu sa ovog sveta kao da nisu postojali. Statistika koju možemo pratiti na internetu nisu samo brojke, to je realno stanje - jasan je Dudaš.

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas) on Mar 2, 2020 at 1:27am PST

- Zar nam to nije dovoljan razlog da shvatimo situaciju ozbiljnije i kao jedan pravi tim izađemo kao pobednici u ovoj bici. Lično smatram da to možemo i lično smatram da je pravo vreme da pokažemo odgovornost i sklonost ka rešavanju problema kao jedan, jedinstveni tim i da svako svojim primerom da svoj doprinos u sprečavanju širenja ovog opasnog virusa. Zato ostanite kod kuće i radite ono što volite i ono što niste imali vremena da radite od silnih obaveza. Uživajte sa svojima, sa svojim najbližima i vidimo se napolju uskoro kad sve ovo prođe - zaključio je naš atletičar.