Autor: Informer.rs

24.03.2020.

12:42

Foto:

Sport

Naughty Santa slot igra - Božićna bajka samo u Meridianbetu!

Naughty santa će vam pomoći da upotpunite dane, ali i da ostvarite dobru zaradu. U glavnoj ulozi nalazi se Deda mraz, ali ne bilo kakav, ovaj Deda mraz je veliki prevarant. I ne samo to, sa sobom vodi neke zaista divne devojke. Mašta je sigurno uveliko zagolicana, sada ono glavno - način igre. Igra sadrži pet rilova, odnosno kolona sa čak 432 dobitne kombinacije. Četiri simbola velike vrednosti su četiri devojke, koje pomažu Deda Mrazu u ovoj priči, dok četiri obojena krekera predstavljaju simbole nešto niže vrednosti.

Faktor iznenađenja leži u tome što kreker simboli mogu nasumično da eksplodiraju i pretvore se u Džokera, dok se devojke mogu pojaviti kao velike 2x2 ili 3x3 simbola. U prvoj i petoj koloni na scenu stupa i Deda mraz, koji je Džoker simbol i koji može da se proširi na celu kolonu. Takođe, svaka dobitna kobinacija se dodatno množi (10,8,6,4,2) sa multiplikatorom, koji se nalazi ispod rilova. Ni to nije sve, postoji i bonus igra, a šta je potrebno za nju? Za bonus igru je potrebno dobiti tri, četiri ili pet Scater -a. U zavisnosti od toga, možete da osvojite 8, 12 ili 25 besplatnih okretanja i uneti još veću dozu uzbuđenja.

Zvuči zanimljivo, zar ne?

Igra sadrži ogroman broj funkcija kao sto je širenje Džokera na celu kolonu, eksplozija krekera i pretvaranje istog u Džoker simbol, multiplikatore i besplatne spinove, koji su istovremeno zabavni i produktivni. Osim toga, otkrićemo vam i da je grafika sjajna, kao i da se odlično se uklapa u Božicnu atmosferu, a praznike svi volimo. Ako ste ljubitelji slot igara, ovoj sigurno nećete odoleti.

Naughty Santa u Meridianbetu - recept za sigurnu zabavu. Isprobajte svoju sreću!

Bonus video: