Autor: Informer.rs

27.03.2020.

10:37

Foto:

Sport

(VIDEO) MOGAO SAM DA GA UBIJEM! UFC borac PATOSIRAO čoveka na ulici, POJAVIO SE SNIMAK!

Peri je bio u društvu atraktivne plavuše kada mu je jedan čovek prišao, a nakon kratkog razgobvara  završio je na zemlji.

Sve se desilo u Las Vegasu snimak je nastao ranije dok još uvek nije pandemija koronavirusa pravila velike probleme širom planete, pa i u SAD, a Peri je očigledno bio u noćnom izlasku. Objasnio je šta se desilo.

- Prvo je on udario mene. Što mislite, zašto su ljudi počeli da snimaju? Pokušao sam da se pomaknem, ali me je sledio sa stisnutim šakama. Kada sam se okrenuo oko devojke, on se trznuo ili je bio ometen time što me je proganjao. Nije hteo da prestane, pa sam ja odlučio da završim priču. Bacio sam direkt sekund pre nego što je skrenuo pogled. Mogao sam da ga premlatim do smrti na zemlji, ali sam se udaljio i čekao policiju - objasnio je Peri.

Poznati MMA borac zatim je imao poruku za sve one koji pokušaju da naruše njegovu privatnost.

- Svi vi koji ste mislili da ste nešto učinili za mene, verujte da ćete se opeći ako se igrate vatrom. Ako poštujete moj privatni prostor, sve se može rešiti razgovorom. Delim svoj život sa vama, ali ako počnete da gurate nos gde mu nije mesto, onda vi, vaša mama, otac, žena, muž, sester, braća, kćeri, sinovi, dedovi i bake mogu da osete udarac profesionalca. U redu je kada mene neko udari, ali nije u redu kada ja vratim - zapitao se Peri.

Објава коју дели Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) дана 26. Мар 2020. у 1:57 PDT

Bonus video