Autor: Informer.rs

29.03.2020.

11:58

Foto:

Sport

CENA KOJA MORA DA SE PLATI! Lice joj je posle MMA borbe bilo UNAKAŽENO, a sada ima PORUKU za sve!

- Iskreno, znam da je ovo uglavnom sport u kojem se takmiče muškarci, ali mislim da ne postoji nijedan sport na svetu koji je samo za jedan pol – ovo je slobodan svet, nalazimo se u 21. veku. Ja sam veoma čista osoba, uvek se trudim da naglasim to, takva je i moja estetika, pa je mnogima bilo teško da me vide sa onim povredama - izjavila je Joana Jendžejčik.

A post shared by Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk) on Mar 26, 2020 at 5:49am PDT

Nastavila je u istom ritmu.

- Tuširam se pet puta dnevno i vrlo pazim na svoju odeću – prava sam devojka po tom pitanju. Zbog toga je i publici tako teško palo da me vide sa onakvim povredama lica. Ipak, to je cena koju moramo da platimo u ovom sportu. Morate da se žrtvujete i ja mrzim takve stvari jer moram da se brinem o svom zdravlju, naročito pošto želim da budem i majka. Ipak, u UFC nam pružaju zaista odličnu medicinsku negu - dodala je poljska borkinja.

Otkrila je težinu svojih povreda.

- Bila sam i kod plastičnog hirurga posle meča i imala manju intervenciju na uhu, ali sve ostalo je bilo u redu. Sve je okej sa mojom glavom, ne brinite. Videla sam mnoge koji su se na internetu šalili sa mojim "novim izgledom" – moram da priznam da sam se i ja nasmejala par puta - zaključila je ona.

Bonus video: