Autor: Informer.rs

29.03.2020.

12:42

Foto:

Sport

NISAM ZNAO ŠTA MOŽE DA NAPRAVI SA LJUDSKIM MESOM! Tajson otkrio kako je njegov tigar unakazio ženu, ćutala je za 250.000 dolara!

- Neko je preskočio ogradu kojom je tigar bio ograđen i počeo da s igra sa njim. Tigar nije znao tu gospođu pa je to bila jedna velika nesreća. Ona je uskočila u njegovo stanište. Htela je da me tuži dok svi na njenoj strani nisu shvatili da je ona preskočila ogradu i ušla na moje zemljište - rekao je Tajson.

Nastavio je u istom ritmu.

Imao sam mnogo para u to vreme pa sam joj dao 250.000 dolara jer je bila toliko sj*bana. Ne možeš da veruješ šta tigrovi mogu da naprave sa ljudskim mesom, nisam imao pojma. Bio sam glupav, nema šanse da u potpunosti pripitomiš tigra. Pa, oni te ubiju iz slučajnosti. Prejaki su, pogotovo kad se grubo igraš sa njima. Lupkaš se sa njima i oni te udare malo jače i ti si mrtav! - zaključio je Tajson.

Priznao je svoju grešku.

- Voleo sam ih. Spavao sam sa njima, ali srećan sam što sam se obrazovao i shvatio da sam radio pogrešne stvari. Nije trebalo da ih držim kod kuće - zaključio je Tajson.

Bonus video: