Autor: Informer.rs

09.04.2020.

08:00

Foto:

Sport

(VIDEO) NADIMCI MMA BORACA SU BRUTALNI! Od "Minotaura", "Uličnog Isusa", preko "Zombija" i "Duha" do "Božijeg vojnika"

Jedan od najpoznatijih nadimaka u svetu MMA sporta nosi Fedor Emelijanenko! Rus je poznat i kao "Poslednji imperator". Godinama je mleo rivale, nije imao poraz, pa je aluzija na njegov nadimak potpuno jasna.

Toni Ferguson je poznat i kao "El Kukuj"! Nadimak je dobio po mitskom čudovištu, odnosno duhu. Ovaj nadimak potpuno opisuje Fergusona. Kroz život je imao psihičkih problema, a mnogi ga smatraju potpunim ludakom.

Antonio Noguieiro nosi nadimak "Minotaur"! Njega je kao malog dečaka pregazio kamion. Lekari mu nisu davali šanse da preživi, a kasnije su smatrali i da će biti invalid. Sve je pobedio, pa je nadimak dobio u odnosu na onu čuvenu "jak kao bik".

Džoel Romero je poznat i kao "Božiji vojnik", ima 43 godine ne planira da ode u penziju a mnogi u šali kažu da ga je sam Bog poslao u MMA svet.

Horhe Masvidal je sam sebi nadenuo nadimak "Ulični Isus"! On smatra da deli neku svoju vrstu pravde i da je odabrani.

Konor Mekgregor je zbog svog stava i ponašanja poznat i kao "Ozloglašeni", dok je Mauricio Rua "Šogun". Postoje i borci kojima gotovo da niko ne zna pravo ime. Jung Čhang Sung je "Korejski zombi" i po nadimku ga svi poznaju.

Živopisna su imena iz MMA sveta... Nadimak opsiuje borca i može da kaže mnogo i pre samog ulaska u oktagon.

Bonus video: