Autor: Informer.rs

19.07.2020.

10:31

Foto:

Sport

ŠOK, VIDEO JE ŠUMAHERA! Podigao je PLANETU NA NOGE, ima NOVE VESTI o Nemcu!

U intervjuu za "The Daily Mail", 74-godišnji Francuz otkrio je da je nedavno video Šumahera i optimistički najavio da bi Nemac uskoro mogao da se pojavi u javnosti.

Video sam Mihaela prošle nedelje. Bori se! Nadam se da će ga i svet videti uskoro - otkrio je Tod u Budimpešti gde se u nedelju vozi Velika nagrada Mađarske u Formuli 1.

Sedmostruki šampion sveta se u porodičnom domu oporavlja od posledica pada na skijanju 29. decembra 2013. godine, posle kog je imao nekoliko operacija glave i 254 dana provedena na intenzivnoj nezi u bolnici.

- On i njegova porodica ulažu mnogo truda da se to dogodi - prokomentarisao je Tod.

Šumaher je navodno prošlog meseca trebalo da se podvrgne pperaciji matičnim ćelijama, mada pomenuti izvor navodi da je dobio informaciju od izvora bliskom porodici da je to malo verovatno zbog pandemije koronavirusa. 

Sarađivao je Tod sa čuvenim Šumijem u Ferariju i Nemac je dominirao sa sedam osvojenih titula prvaka Formule 1. Taj rekord sada pokušava da sustigne Luis Hamiltom, a Tod kaže da je teško reći ko je najbolji vozač svih vremena.

- Tu su Huan Manuel Fanđo, Ajrton Sena, Džim Klark i Mihael. Mislim da se može pričati samo o najboljem u određenoj generaciji - kaže Tod.

Bonus video