09.09.2020.

15:00

Foto:

Sport

EKSPLOZIJA NAGRADA - Meridian poklanja četiri PS4, televizor, PES igricu i seriju novčanih bonusa!

Došao je i taj dan - trenutak koji su kladioničari željno iščekivali! Meridianbet (konačno) objavljuje nova iznenađenja za svoje igrače.

Reč je o najmasovnijem sportskom takmičenju u kladioničarskom svetu i senzacionalnim, već spremnim nagradama koje čekaju na najuspešnije takmičare.

Uskoro kreće nova sezona u TOP ligama Petice, koje neće doneti samo vrhunski fudbal i uživanje u sportu, već i pravi spektakl za igrače u režiji Meridiana i kada se lopta ne kotrlja.

Start nove sezone u Ligi 1, od vikenda Premijer ligi i La Ligi, a od naredne nedelje Bundesligi i Seriji A, odličan je povod da Meridianbet organizuje takmičenje koje će svim igračima doneti fantastične nagrade, a pre svega vrhunsku zabavu!

Nagradni fond je vrhunski - novčane nagrade, prilika da osvojiš Sony Playstation 4 – i to, čak četiri puta! Zatim, igrica za PS4 i kao „šlag na tortu“ – Televizor uz PS4! Pravi „kladioničarski komplet“ i šansa koju ne treba da propustiš!

Takmičenje će trajati nešto manje od mesec dana, od 11. septembra do 5. oktobra, i imaće četiri faze.

Kladionica Meridian će u četvrtak 11. septembra zvanično objaviti i pravila takmičenja i nagrade koje očekuju najuspešnije igrače.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i ne biste propustili važne informacije - registrujte se na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da zapratite Meridian i na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i Twitter.

Meridian ti i ovog puta pruža mnogo više od šanse za dobitak na tiketu.

Postani deo jedinstvenog takmičenja na ovim prostorima i zgrabi svoju sreću!