Autor: Informer.rs

26.09.2020.

10:55

Foto:

Sport

ĐAVO MU NE DA MIRA! Mekgregor se ponovo vraća, najavljuje spektakl!

Zvezda UFC-a najavljuje da će uskoro boksovati sa Manijem Pakjaom na Bliskom istoku, što će biti njegov drugi profesionalni meč u karijeri.

Podsetimo, njega je 2017. Flojd Mejveder savladao tehničkim nokautom u 10. rundi takozvane "najskuplje brobe u istoriji boksa".

- Biće istinska čast voditi borbu sa dvojicom velikana iz moderne bokserske ere - napisao je Mekgregor na Tviteru.

Informer

 

- Čekao sam protivnika u UFC-u, mnoga imena su se pominjala, a onda je udarila i ova pandemija, Pošto je jasno da neće biti navijača na mečevima odlučio sam da se povučem i probam nešto drugo - objavio je 33-godišnji Irac.

Njegov menadžer Odi Atar, potvrdio je za ESPN da su dve strane u ozbiljnim pregovrima, ali da meč još nije zakazan. Ako bude sve kako se očekuje Pakajo i Mekgregor bi se borili u decembru ili januaru.

Mekgregor je u junu objavio da se povlači iz borilačke karijere i to treći put.

- Koga briga šta je bilo, važno je šta će biti pa javljam da je moj sledeći meč protiv Mani Pakjaa na Bliskom istoku - tvrdi višestruki UFC šampion.

Informer

 

Legendarni filipinski bokser, trenutno najstariji prvak pošto drži WBA pojas u velter kategoriji, takođe želi da nađe pravinačin da završi zaista neverovatno karijeru, a možda bi baš okršaj sa Makgregorom to mogao da bude. Teško da bi se ponovile cifre kao u meču sa Mejvederom, ali bilo bi tu dovoljno za lepu sportsku penziju.