Autor: Informer.rs

23.10.2020.

11:15

Foto:

Sport

(VIDEO) DRAMA NA MERENJU! Habib jedva stajao na nogama, skinuli ga golog!

Obavljeni su PCR testovi svih učesnika UFC 254 zakazanog za noć između subote i nedelje sa početkom u 10 časova po srednjoevropskom vremenu, a pozitivnih uzoraka nije bilo, šou je mogao da počne.

Habib je prošao pravu dramu tokom zvaničnog merenja. Na vagu je došao vidno iscrpljen, čini se da je jedva bio na nogama, očigledno je imao problema tokom skidanja kilograma. 

Morao je da skida sve sa sebe, pa je kao od majke rođen stao na merenje prekriven samo peškirom, kako bi prošao merenje.  Kada su rekli rezultat, bio je ispod granice od 70,3 kliograma, pa je odahnuo. Uhvatio se za glavu, prvo je bio u blagom šoku, a onda je  stisnuo pesnicu.

Istu težinu imao je i Džastin Gejdži, a takođe i potencijalna zamena, ukoliko neko od dvojice boraca otpadne u poslednjem trenutku, Majkl Čendler, koji je zadovoljio sa 70,3 kilograma.

Habib je do sada u svojoj karijeri zabeležio 28 pobeda iz isto toliko borbi. Njegov rival, ima skor od 22 pobede i dva poraza, u seriji je od četiri vezane pobede, a poslednju je ostvario protiv Tonija Fergusona, kada je šokirao svet, osvojio privremenu titulu i obezbedio borbu za pojas protiv šampiona.

Bonus video