Autor: Informer.rs

11.12.2020.

11:15

Foto:

Sport

SPREMNA JE ZA SVETSKI KUP! Nevena Ignjatović silno motivisana

Nevena je prošla i rigorozne mere predostrožnosti koje sprovode organizatori zbog pandemije koronavirusa, te se svake nedelje testirala kako bi mogla da trenira i pojavi se na trkama Svetskog kupa.

- Istina je da su nas testirali jednom nedeljno, pred svaku trku i imamo FIS Covid pasoš u kom popunjavamo gde se nalazimo svakoga dana. U obavezi smo da ubacimo fajl da smo negativni i svakoga dana na mejl dobijamo upitnik, o tome da li imamo neke simptome, koji popunjavamo. Ponekad nas testiraju i pred treninge jer je u nekim zemljama propisano da moramo imati negativan test na svaka 72 sata. I hvala bogu, negativna sam – izjavila je Nevena.

Informer

Nevena Ignjatović

Nastavila je u istom ritmu.

- Nakon odloženih trka u Sent Moricu preselili smo se u Italiju, u skijalište Cervinia gde smo imali četiri dana veleslalom treninga kao pripremu za svetski kup koji me očekuje ovog vikenda u Kurševelu, u Francuskoj. Ovo je mesec kada je turneja Svetskog kupa u mondenskim skijaškim mestima, što me još više motiviše. Osećam se dobro, na treningu je sve išlo u dobrom smeru i jedva čekam trke - dodala je Ignjatovićeva.

Nakon ove trke Nevenu sledeća očekuje u Val d’Izeru, takođe u Francuskoj. Krajem decembra Ignjatovićeva će skijati još jedan kup, ali u Austriji. Srpska reprezentativka je u odličnoj formi i očekuje najbolje moguće rezultate.