Autor: Informer.rs

24.12.2020.

15:24

Foto:

Sport

UHAPŠEN MMA BORAC! Bežao od policije, bacio pištolj kroz prozor... Prošle godine izboden i pretučen!

Mihajlović, inače zet pevačice Nataše Bekvalac, uhapšen je ovog četvrtka prilikom velike akcije srpske policije u Novom Sadu.

On je polovinom septrembra prošle godine pretučen i izboden ispred kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu. Sada je uhapšen jer je "učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija", a pored toga se oglušio o naredbu policije da zaustavi vozilo.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. M. (38) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da on nije zaustavio vozilo, uprkos naredbi policijskih službenika, te da je, bežeći od policije, kroz prozor izbacio nelegalni pištolj CZ Magnum - piše u saopštenju.

- D. M. je zadržan do 48 sati, a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana. Budući da je prekršio i Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, D. M. je sankcionisan i u prekršajnom postupku, novčanom kaznom, kaznenim poenima i zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca - dodaje se u saopštenju.

Mihajlović je suprug Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca priznatih na međunarodnom nivou.