Autor: Informer.rs

11.01.2021.

13:58

Foto:

Sport

ONE SU IH VOLELE I PRE NEGO ŠTO SU POSTALI BOGATAŠI! Ovo su supruge svetskih zvezda, koje su bile tu i pre debelog računa u banci /FOTO/

Izuzetno je teško današnjim vrtoglavio bogatim sportistima da procene da li je naka devojka zaljubljena u njih, zbog njih samih ili zbog bankovnog računa o kojem mnogi sanjaju! 

Česta je pojava da se sportisti mladi žene, ali ima i onih koji se opredele da budu "večite" neženje zbog nepoverenja i sumnje u iskrene namere lepšeg pola. 

Mi vam predstavljamo nekoliko parova, planetarno popularnih i izuzetno bogatih, koji su zajedno iz vremena dok nisu postali ono što su danas!  

Lionel Mesi i Antonela Rokuco

Argentinski fudbaler jedan je od najplaćenijih sportista današnjice! Ali nije nekada bilo tako! Nekada je bio siromašan, a kada je upoznao svoju sadašnju suprugu, ona je imala samo osam godina! Vreme je prolazilo, ali njihove simpatije ne! Ozvaničili su svoju vezu pre tačno šesnaest godina (2005.) Mesi jeste bio talentovan i sjajan fudbaler, ali niko nije ni slutio šta će u međuvremenu postati! Mnogi dobar deo zasluge priprisuju upravo Antoneli, sa kojom Mesi ima i toje dece, Tijega, Matea i Ćira.

Novak i Jelena Đoković

Ljubav između najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene buknula je u srednjoškolskim danima!

Istina, Novak je tada bio teniser u prvih 100 na rang listi, ali je ona bila sa njim kada nije bio ni blizu uspeha koji ima danas! A o bankovnom saldu da i ne pričamo! Đokovići su roditelji dečaka Stefana i ćerke Tare.

Nikola i Natalija Jokić   

Jedan od najboljih igrača NBA Lige, Nikola Jokić, prošle godine je izgovorio sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj devojci Nataliji. Oni su bili u vezi od 2013. godine , dok je on još uvek bio igrač Mege, za kojeg nisu znali svi ljubitelji košarke širom sveta! Bračni par Jokić sada ima milione...

Informer

Informer

Zvezda NBA Nikola Jokić sa suprugom Natalijom venčao se u rodnom Somboru

Konor Mekregor i Di Develin

Jedan od najbogatijih sportista na svetu je proslavljeni UFC šamion Konor Mekregor upoznao je svoju sadašnju suprugu kada je bio na rubu egzistencije, a uvek je pričao kako je samo ona verovala u njega!

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvek zabavljao i zasmejavao.

Još pre nego što je postao jedan od najboljih i najbogatijih sportista sveta, isticao je

- Radim ovo da obezbedim budućnost moje porodice i moje Di. Jednog dana, želim da Di i ja kuliramo na plaži i nemamo nijednu brigu na svetu. Zato radim ovo. Želim da budem finansijski siguran kada budem imao decu. Kada se to desi, hoću da budem spreman! Oni su danas ponosni roditelji dvoje dece.