Autor: Informer.rs

23.02.2021.

09:53

Foto:

Sport

Lepoj Iranki muž ZABRANIO da putuje na Svetsko prvenstvo! Neće da se razvede jer je u vezi sa njenom najboljom prijateljicom! /FOTO/

Zakoni u Iranu dozvoljavaju da muškarac supruzi zabrani izlazak iz zemlje, a Samirin muž, s kojim je pet godina, iskoristio je tu mogućnost jer ona neće da mu da razvod!

Lepa Samira je besna jer je njen suprug u vezi s njenom najboljom prijateljicom i iz inata neće da se razvede.

- Nisam pristala na razvod i on mi je zabranio da idem u Italiju. Mnogo sam tužna i ne mogu da verujem. Zatražila sam i pomoć od Međunarodne skijaške federacije, ali nisu ništa mogli da učine. Moj muž, koji je i državljanin Sjedinjenih Američkih Država, uvek se podsmevao mom poslu i mom timu - otkrila je Samira.

Neće da se razvede

Samirin suprug je u vezi s njenom najboljom prijateljicom, zbog čega ona neće da mu da razvod


Tokom Svetskog prvenstva, koje je završeno u nedelju, Samira se telefonski čula sa svoje četiri takmičarke u alpskom skijanju - pre trke, između trka i na kraju dana.

- Ponosim se njima. Sada kada se SP završilo, pokrenuću kampanju da se taj zakon ukine - kratko je rekla Samira.



Skijašica Foruh Abasi otkrila je da se nije prvi put desilo da je muž ne pusti na takmičenje.

- Imali smo takve probleme i ranije. Želela bih da sve žene Irana zajedno mogu da promene zakon. Samira je jaka žena i sigurno može da pobedi u ovoj bici. Žao mi je što zbog ovoga svi misle da žene Irana nisu slobodne. Možemo da radimo šta želimo, jedna od hiljadu žena, kao naša selektorka, ne može - zaključila je Abasijeva.
Tagovi:
sport Skijanje Iran Samira Zargari